Bu uçağı seferini Şanlıurfa'ya kim getirdi?

YEREL HABERLER 22.08.2024 11:02:00 888 0
Bu uçağı seferini Şanlıurfa

Yeniden Refah Partisi’nin yönettiği Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı arasında, Şanlıurfa’dan Antalya ve İzmir'e doğrudan uçak seferleri hizmeti paylaşılamadı. İki tarafta kendi girişmelerinin sonuçları doğrultusunda uçak seferlerinin başlayacağı müjdesini verdi.


 

Şanlıurfa’nın yaşadığı sorunlardan bir tanesi uçak seferlerinin yetersiz olması ve doğrudan uçak seferlerinin bulunmamasıdır.

 

Daha öncede sürekli müjdesi verilen Antalya ve İzmir'e doğrudan uçak seferleri, bu sefer yine başlayacağı müjdesi verildi.

 

Ancak bu seferki uçak seferleri Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı arasında, paylaşılamadı.

 

Şanlıurfa Milletvekili Yazmacı, sosyal medya hesabından “Hava ulaşımında çabalarımız meyvesini veriyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı başta olmak üzere havayolu şirketleriyle yaptığımız görüşmeler sonucunda önemli ve güzel adım SunExpress’ten geldi” dedi.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ise “Belediyemizin girişimleriyle Antalya ve İzmir'e doğrudan uçak seferleri başlıyor” açıklamasını yaptı.

 

Daha önce sözü verilen ancak bir türlü başlamayan uçak seferleri, bu kez iki taraf arasında “ben yaptım” imajı çizildi.

 

 

"BELEDİYEMİZİN GİRİŞİMLERİYLE…"

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kendi girişimlerinin sonucunda Antalya ve İzmir'e doğrudan uçak seferlerinin başlayacağı müjdesini şu şekilde verdi:

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyemizin girişimleriyle Antalya ve İzmir'e doğrudan uçak seferleri başlıyor. Bu önemli gelişme için Başkanvekilimiz Ahmet Oruç, SunExpress CEO Yardımcısı Tuncay Eminoğlu ve Türkiye Satış Müdürü Murat Hatipoğlu ile bir araya geldi.

 

Tarihin, kültürün, medeniyetin ve gastronominin başkenti Şanlıurfa'dan, SunExpress ile İzmir ve Antalya'ya doğrudan seferler Kasım 2024 itibariyle başlıyor. Yeni eklenen bu seferlerle, şehrimize ulaşımınız artık çok daha kolay olacak. Bu yeni seferlerin, hemşehrilerimiz ve Şanlıurfa'nın turizmi için hayırlı olmasını diliyoruz.

 

 

“ÇABALARIMIZ MEYVESİNİ VERİYOR”

 

Urfa vekili Yazmacı ise Hava ulaşımında çabalarının meyve verdiğini söyleyerek, ”Hava ulaşımında çabalarımız meyvesini veriyor.

 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı başta olmak üzere havayolu şirketleriyle yaptığımız görüşmeler sonucunda önemli ve güzel adım SunExpress’ten geldi. 

 

SunExpress tarafından; Şanlıurfa-İzmir hattında 9 Kasım itibarıyla haftalık 3 sefer,

 

Şanlıurfa-Antalya hattında da 10 Kasım itibarıyla haftalık 2 sefer uçuşlar başlayacak.

 

Ajet ile görüşmelerimiz sonucunda 2025 yaz döneminde Şanlıurfa-Almanya hattında bir planlama yapılması sözünü aldık

 

Şanlıurfa ve Şanlıurfalılarımıza hayırlı olsun.

 

Şanlıurfalıların sürekli yanında olan Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu

 

başta olmak üzere Sivil Havacılık Genel Müdürümüz Prof. Dr. Kemal Yüksek ve @SunExpress

 

’in kıymetli yöneticilerine hemşehrilerimiz adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 


  • Cumartesi 30.8 ° / 22.9 ° Güneşli
  • Pazar 26.4 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 27.5 ° / 18.4 ° Güneşli

BORSA

  • BIST 100

    9900,25%-0,76
  • DOLAR

    34,09% 0,24
  • EURO

    38,04% 0,10
  • GRAM ALTIN

    2874,38% 1,61
  • Ç. ALTIN

    4673,23% 1,54