Tarih: 04.09.2024 08:05

Başkan Çiftçiye, tokat gibi soru önergesi

Facebook Twitter Linked-in

Karaköprü Belediyesi'nin Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı, 2 Eylül 2024 Pazartesi günü saat 14: 00'da gerçekleştirildi. Mecliste önerge veren DEM Parti meclis üyeleri Başkan Çiftçi’yi köşeye sıkıştırdı.

 

Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısında Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin yanıtlaması istemiyle sorulan sorularda son günlerde adından sıkça söz ettiren araç ihalesi, belirli tarihlerde işten çıkarılan işçiler ve bankamatik memurlarını sordu.

 

DEM Parti meclis üyeleri Nuri Yeşilçayır, Ahmet Doğantürk, Ayşe Tutku, Büşra ÇıtırKorkmaz’ın soru önergeleri şu şekilde;

 

1)  “11 Kasım ağaçlandırma günü temsilcisi olduğumuzdan partimizin paradigması ekolojik paradigmalıdır. Bu sebeple biz DEM Parti grubu olarak Karaköprü ilçemizin nüfusu kadar ağaç dikilmesini öneriyoruz ve bu etkinliği burada bulunan meclis üyesi arkadaşlarımızın da isteği var ise 5 yıl boyunca kural haline getirip her yıl aynı tarihte aynı sayıda Fidan dikilmesini öneriyoruz”

 

2) "01.04 2024 tarihinden 01.09.024 tarihleri arasında çıkarılan ve alınan işçilerin sayısı kaçtır ve sürekli gündemden düşmeyen bankamatik personeli olarak adlandırılan yani işe gelmeyen maaş alan tespit edildi mi? Bunların hakkında ne gibi işlem yapıldı ve sayıları kaçtır bunların açıklanmasını arz ediyoruz”

 

3) "Karaköprü Belediyesi'nde yapılan araç ihalesinin neden meclis bilgilendirilmedi ihale bedeli kaçtır ihale kimlere gitti bu ihalenin detaylı bir şekilde Karaköprü meclisine açıklanmasına arz ediyoruz”

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —